Johan tässä on ollut kiirettä,vilskettä ja melskettä. 

Sunnuntaina meillä oli ala-asteen luokkakokous ja voin kertoa,että hauskaa oli! Kävimme ensin syömässä texmex-ravintolassa ja tämän jälkeen matka taittui irkkubaariin josta tulikin mieleeni siellä tapahtunut kohtaus. Olin siis illalla lähes vesilinjalla,eli ruoan kanssa otin oluen. No,täällä irkkubaarissa sitten menin tiskiltä kysymään saanko vettä johon erittäin paatunut n.35vuotias tarjoilija "Näytäpä henkkarit" Hieman siinä hölmistyneenä ojensin paperit jonka jälkeen tarjoilija kysyi onko meistä kuinka moni alle 20. Kerroin,että olemme luokkakokouksessa eikä kukaan ole alle 20. Tarjoilija jatkoi "No säästyypä multa vaivaa kun ei tarvii mennä jokaiselta kysymään"

Viikolla on tultu käytyä vaikka ja missä. Kirpputoreilla,kaupungissa ja toki myös porukoilla. Käyn muuten porukoiden luona R kanssa ainakin pari kolme kertaa viikossa. Siellä tulee juteltua ja saa aikuista seuraa,mitä toisinaan kaipaa,koska vastaukset "eemmh ja uuum" on jotenkin järjesvastaisia -vielä. Jahka R oppii puhumaan veikkaan,että sieltä voi tulla hauskojakin juttuja,onhan vanhemmat tällaisia vitsiniekkoja. 

Torstaina sitten olikin päivässä vilskettä. Päivä meni lähes normaalilla rytmillä,mutta illalla menimme ihanan serkkuni N:n kanssa katsomaan LADY GAGAA ! Oli niin huippu keikka ja ennen kaikkea show,että ei paremmasta väliä,ymmärrän,että keikka on myyty loppuun kahdesti. Toki kävin vähän huollattamassa kynsiäkin ja shoppailemassa,mutta mitäs pienistä. Tuli muuten juuri tajuttua,että minulla on ollut nämä "rakennekynnet" jotka on siis jo kauan olleet vain oman kynnen vahvistuksia niin jo kaksi vuotta. Aika menee siis todella nopeasti. Olen muuten saanut kynsistäkin kriittikkiä "miten hoidat vauvaa noilla kynsillä" järki ensin käteen ja sitten tuollaisia kysymään.

Minä muuten vihaan talvea,kylmää ja lunta. Eli seuraavat 6-7kk tulee olemaan valitusta,kitinää ja ininää. Ihanaa. MIksi täällä ei voisi olla AINA +25-35 ja sitten jossain lapissa olisi vaikka pari laskettelu paikkaa mihin voisi tarpeen vaatiessa mennä pyörimään lumeen ja snoukkamaan. Olisi mukavaa.

Ois muuten aikalailla viikko kaasoiluun,eikä mulla ole vieläkään mekkoa,huoh. No vielä tässä kerkeää. L sanoi,että voin laittaa mustaa,mutta on jotenkin tympeää rikkoa etikettiä edes tällaisissa "vapaamuotoisissa" hääjuhlissa. Jahka keksin jotakin.

 

-h-